15.2.11

Bali - KL


Vi har nu lamnat Indonesien efter en hetsig morgon med nagon timmes somn. Var ivag pa avskedsfest sent in pa mandagsnatten och det enda som raddade oss fran att missa 0830 flyget till Kuala Lumpur var Stefans formaga att stalla alarm och att halla vatten pa sovande resekompanjoner. Helt klart intressant.

Monkey Forest Sanctuary
Resan gick relativt fort och smartfritt fram och forsta kanslan av KL ar overvaldigande. Det verkar vara en stad som svammar over av saker att gora. Vi bor i Chinatown i ett dormatory for 15 Ringgit /natt (ca 30 svenska kr)och trivs bra med det.

Street art
Vi haller pa att planera saker att gora nar vi ar i en sa pass haftig stad som KL, men vi kommer formodligen marka att istallet for att valja tidsfordriv sa kommer vi att bli tvungna att valja bort mindre alskvarda vattenparker, skateturneringar, nationalparker och marknader. vi har raknat med ca 4 natter fran och med nu men vi tar det som det kommer eftersom vi vill vanta in Jakob, Richard och Isak som landar har den 20e.

Nattliv

3 kommentarer:

  1. tacka (ste)fan för det!

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder!
    Kramar!!!
    Mamman...

    SvaraRadera
  3. Heritage Road om ni vill festa hela natten lång med de internationella skolorna i Kuala Lumpurs Ungdomar. Mont Kiara om ni vill uppleva expadens områden. Mega Mall för den riktiga shopping upplevelsen. / Den K.L vana.

    SvaraRadera