9.3.11

Feedback from our yesterdays

Det har hänt mycket sedan senaste inlägget, pga sjukdom och andra orsaker så tog vi en berättigad timeout från bloggen. Det har blivit mycket resande den senaste veckan då vi tog oss från Malaysias östkust till Langkawi i väst. På Langkawi hann förkylning och annat skit ikapp Stefan och till en viss del Anton vilket ledde till att utforskande aktiviteter fick skjutas åt sidan för att ge plats för rehab.

Efter delvis lungna dagar för oss alla begav vi oss över den Thailändska gränsen till fastlandet, Krabi och Railey Beach. Railey som är ett paradis för strandraggare, klättrare och ´kayakare´. Och för oss som är någon form av blandning av de tre.

 Bortsett från strandliv på de tre vackra stränderna så hyrde jag och Stefan kayak, vilket visade sig vara ett utmärkt sätt att utforska den vackra halvön. Vi klättrade upp för en 150 meter hög klippa som visade sig innehålla en nästintill oåtkomlig lagun. Viktigt att tillägga är att vi åt tonfiskmacka till frukost 3 dagar i rad samt att vi unnade oss grillbuffé inte bara en utan TVÅ dagar.

Just nu befinner vi oss i min moster Annicas hus i Kamala, Phuket, och stannar här några nätter innan vi beger oss till Phi Phi!

Railey Cabana Camping
Minsta stranden, hittills

Kayaking



sliperpy område ett huvud

Climbing expedition

Samtliga bilder tagna med Canon Ixus 105

/Kasper o Co

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar