21.2.11

Fast i Kuala Lumpur

Taget från KL Tower

Grabbar på utflykt
I fredags gick vi till den thailändska ambassaden här i Kuala Lumpur med förhoppningar om visum. Men vi gick lugnt sagt bet för thailändarna hade dagen till ära stängt och öppnade inte grindarna förrän på måndag (läs idag). Så vi har under helgen varit lite av fria fångar i denna enorma stad.

Vår hållplats; Pasar Seni

Men helgen har passerat, vi har blandat shopping med sight seeing och upptäcksfärder igenom staden. Idag var vi än en gång på ambassaden och denna gång gick det bättre med våra visum. Vi har också bokat resa till Perhentian Islands, som tar ca 8 timmar med buss. Den lämnar härifrån på onsdag kväll.

Staden sedd från KL Tower
Planerna i grovt: Ca 5-6 dagar på Perhentian Islands, sen åker vi båtvägen till Thailands sydöstkust och en paradisö som heter Ko Lipe. Vidare bär det mot Ko Samui och Koh Pangan, sen får vi se. Vi tar de 2 sista veckorna på resan igenom Vietnam, sedan avslutar vi allt i Bangkok ett par dagar innan hemfärd 14 april.

/Anton

3 kommentarer:

  1. Härligt med nya bilder igen!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen, härliga bilder och goa killar!

    SvaraRadera
  3. Goa killar och härliga bilder... Reserutten låter spännande. Tar ni Hanoi och Halong Bay i norra Vietnam, eller? Det är lite kallt i norr så ni vet...Ha de fortsatt gott! Monica

    SvaraRadera